DAGENS LISTA


Kappa från ZARA // Clutch från Filippa K // Tröja från Tiger Of Sweden // Skor från Deichman // Kjol från Chiquelle


Dagens humör:
Riktigt pigg och glad, Sverige spelar ju imorgon!

Dagens materiella vill ha: Kan man svara lägenhet här? Ja, nu bestämmer jag det haha. Jag vill bara flytta in NU i min och Fabians lägenhet. Vi ska bara hitta rätt lägenhet först... ett steg i taget...

Dagens borde: Faktiskt tomt på denna punkten, känner att jag redan har tränat, städat, tvättat och ätit ordentligt. Men om något kanske slänga på mig träningskläderna igen för att denna gången ta en PW i solen. Man vet ju aldrig när lyxen försvinner.

Dagens frisyr: Platt utsläppt hår, kreativare än så blir det inte ;-(

Dagens smink: Ögonbrynen i vanlig ordning, annars nada!

Dagens klädsel: Träningskläder hela dagen lång. Klarar inte av att ha något annat när jag är hemma och fixar osv. Det går bara inte.

Dagens planer: Det som återstår är att se dagens två fotbollsmatcher och käka hamburgare. Har redan checkat av Taco-fredag till lunch så ;-)

Dagens fundering: Kommer England vinna eller är det Sverige som tar hem det imorgon? Spänningen kommer vara MAXAD.

Dagens beroende: Fabian. Det är nu ni bara himlar med ögonen, stänger ner min blogg och aldrig öppnar upp den igen. Men idag har verkligen varit en sådan dag där jag behövt hans närhet.

Dagens längtan: Julafton, haha ännu en gång ni rullar med ögonen och nu ifrågasätter varför ni ens läser min blogg. Men jag ser så fram emot att fira jul i min och Fabians lägenhet, mysa framför julfilmer medan man äter upp allt från julbaket. ÅH.

Dagens superlängtan: Fabians födelsedag i Oktober. Han la ju ribban rätt högt på min födelsedag men jag har ändå kokat ihop receptet för den ultimata födelsedagen. Det kan ni skriva upp ;-)

Gillar

Kommentarer