Dagens lista!


Hej gänget!

Har äntligen samlat kraft till att orka skriva något annat än att jag inte mår bra. Men, jag ska vara ärlig och säga att detta är som en sjukskrivning- jag tar en sak väldans mycket i taget för att inte hamna i fallgropen igen.

Med det sagt så blickar vi framåt., så nu kör vi på en dagens lista!Dagens humör: Jo men skapligt vill jag säga! Lite trist att jobbet bjöd med mig på en tripp till Jönköping (fördelen med att jobba i en mansdominerad bransch är att jag får lära mig så satans mycket om sport) men vovve obligationer tog över. Ibland är det rätt gött att dra hundkortet ;-) Men ibland är det också rätt R.I.P. </3

Dagens mående: Svår fråga att ställa till en människa med ångest för det är aldrig riktigt bra. Men, jag är vegan, frisk, älskad och älskar- så jag ska absolut inte klaga.

Dagens borde: Plocka upp projektet jag pausade i höstas i takt med mitt mående. Det projektet hade verkligen kunnat vara ett stort nytt kapitel i mitt liv och det suger att ångesten har kommit i vägen för något jag ruvat på sedan barnsben.

Dagens frisyr: Tradigt plattat hår, men försöker twista till det med att dra över lite lugg-hår på ena sidan så det ser lite livat ut. Tradigaste för mig är hår som bara hänger som typ Elena Gilbert i den första säsongen.

Dagens smink: U know this already- endast brynen. Är faktiskt rätt nöjd över att jag landat så många killar utan smink. Får man säga så i detta land?

Dagens klädsel: Kan skifta frågan till kvällens klädsel- en middagsdejt med Tanja och jag sitter iklädd i ett par stövlar med någon snygg stor skjorta hängandes på mig. Kanske även får feeling med frillan!


Dagens planer:
Kriga på med kneget, har en del som måste prickas av innan jag kan ta helg. Därefter blir det som sagt någon go rätt i stan följt av en minst sagt lika go drink.

Dagens låt: Efter Oscarsgalan är jag fastklistrad i "Lose Yourself" som Eminem gjorde en jäkla comeback med. Bevismaterialet hittar ni på YouTube.

Dagens fundering: Hur jag aldrig varit dejtlös på alla hjärtans dag sedan typ mellanstadiet haha!

Dagens beroende: P3 musikdokumentär. På riktigt, jag hade aldrig tackat nej till ett samarbete med dem. Shit vad underskattade dem är? Superintressanta avsnitt som inte handlar om artistens liv från födsel till nu och personen i frågas favoritfärg. Utan väldigt spännande vinklar. Tipstips! Mitt personliga favoritavsnitt måste nog ändå vara det om Kendrick Lamar.

Dagens tråkigaste: Att jag för första gången har serietorka!!! TIPS SNÄLLA! Inga B-serier utan riktigt bra serier eller dokumentärer! :(

Dagens längtan: Helgen och allt därtill!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229