DAGENS LOOK & VECKANS PLANER

Byxor HÄR // Kappa HÄR // Skor HÄR // Väska från GinaTricot // Scarf från Lindex

Måndag: Möta upp Olivia (omg sista gången jag skriver det på ett långt tag), Victoria och Sandra för en lunch i stan! Därefter hem och jobba x 100! Kollade inkorgen och stängde fliken nästan lika snabbt haha.. men det positiva är ju att måndagarna känns såå mycket mer produktiva när man är fullt igång. Man blir typ mer laddad för resten av veckan!
Tisdag: 2 Skype-möten på förmiddagen och därefter hoppas jag på lite solsken så jag kan lägga mig på balkongen och sola! Träning ska det också bli för en gångs skull, nu jäklar är jag frisk och då ser jag fram emot ett tvåtimmarspass! Detta får dock bli runt lunch då det alltid är krydd med människor runt 17-19 tiden. Klarar inte av sådant. Speciellt inte nu när jag bytt gym.
Onsdag: Träffa Emma för en fika, saknar sönder den donnan! Några polare från Göteborg kommer på besök och ska hänga med dem lite. Ska träna på onsdagen också och gärna ta en löptur på morgonen! Kanske svänger inom Ginger hälsobar för att checka av en garanterat god middag! Olivia åker också så ska gråta en skvätt också haha...
Torsdag: Träna på morgonen och därefter äta en riktigt god frulle! Ska boka ny resa (!!) och ha möte angående ett superstort projekt som kommer presenteras i vår! Är SÅ taggad på att visa er detta alltså! Finns tiden ska jag även till Lund och träffa Felix men får se- troligtvis kommer tiden icke att räcka till.
Fredag: Antingen ska jag ut och Bowla med ett gäng och därefter peppa till inför en riktig utgång! Eller så ska jag bara dra ut och därmed skippa bowlingen, vet inte riktigt ännu.. återstår att se! På dagen ska jag fota med Calle i alla fall!
Lördag: Slappa på förmiddagen och därefter ta tag i jobbet! På kvällen ska jag träffa Marre och Filip i alla fall, vi kanske blir fler, vem vet?
Söndag: SOVA. Om jag känner mig själv rätt kommer en löprunda på morgonen, Suits & smoothie till frukost och gott sällskap på eftermiddagen göra susens!

Gillar

Kommentarer