DAGENS OUTFIT + TIPS INFÖR NP

Tjenare! Dagen har verkligen haft ett fokus: Matte matte matte! Imorgon är det ju NP i Matte för oss som läser Matte 2b och herrejesus så nervös jag är. Skakar inombords och min puls är högre än adjektivet själv. Jag vill verkligen sätta detta provet och bli av med min akilleshäl rent skolmässigt. Tänker sitta där imorgon bitti och föreställa mig en massa hemskheter om jag inte klarar provet, jag presterar ofta bra när jag pressar mig själv. Ikväll förstår ni nog vad jag kommer göra: PLUGGA JÄRNET! Detta blir terminens sista pluggkväll så nog är det motivation nog till att studera. Dessutom har jag något att längta till extra mycket imorgon då jag ska träffa goa Mikaela, det var verkligen ett tag sedan jag fick chit-chatta med den bruden så nog kommer något roligt hända imorgon😉 Detta blir dagens enda inlägg så jag avslutar med lite tips för er som också ska skriva prov imorgon eller inom kort!

1. Kom ihåg att vara utvilad och utsövd, gå inte och lägg dig allt för sent kvällen innan provet. Om du har svårt för att somna, kan det hjälpa med ett varmt bad någon timme innan.

2. Ät en ordentlig frukost på morgonen, din hjärna och kropp behöver energi för att kunna fungera ordentligt. Undvik en frukost med för mycket snabba kolhydrater.

3. Ta med dig lite att äta till provet. Se dock till att ingen i din närhet är allergisk mot detta.

4. Ta det lugnt under provets gång, och kom ihåg att läsa igenom alla frågor noggrant

5. En stor stressfaktor är att vara försenad till ett prov, och i värsta fall kan en försening resultera i att du inte får lov att genomföra provet. Det är ju självfallet undermedvetet men kom i tid, helst en bra bit innan, kanske 10 minuter tidigare än samlingstiden så du får koppla av innan provet på rätt sätt. OCH TA MED DIG ALLT MATERIAL!

Kom ihåg att gå igenom dina svar en sista gång innan du lämnar in provet. Och slutligen till er som ska studera ikväll: Glöm inte att aktivera båda hjärnhalvorna!! Din hjärna består av två halvor. Den högra hjärnhalvan aktiveras när du bl a registrerar symboler, färger, musik och fantasi. Den vänstra hjärnhalvan aktiveras när du registrerar logiska helheter som bokstäver, siffror och språk. Så när du pluggar matte maximerar du inlärningen om du samtidigt lyssnar på instrumental musik! (Jag lyssnar i princip ALLTID på klassisk musik när jag studerar, stort tips) Nu checkar jag ut för ikväll då jag behöver fortsätta studera! Ciao🌸
taggmoln: #outfit #outfitoftheday #nationellaprov #tips

Gillar

Kommentarer

Elsa :)
,
Dör för dina outfit bilder Irma! Så snygga! 😊
irmastenson
irmastenson,
Men åh tack snälla! Kramis 🌸
nouw.com/irmastenson
Jonna
,
Vart är klockan från?
irmastenson
irmastenson,
Den är från Michael Kors🌸
nouw.com/irmastenson
paulajacobsson
paulajacobsson,
Lycka till idag vännen, håller tummarna för dig!
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,
Tack bästa du 🌸
nouw.com/irmastenson