Den veganska drömglassen!


Vi veganer lever i en fantastiskt utveckling döpt "We told you so" och gång på gång bevisar vi att människan klarar sig galant utan att skada oskyldiga djur. Men vägen dit har inte varit lätt, det skulle krävas flera dokumentärer och även ett Coronavirus för världen att stanna upp. Mitt i allt detta har vi sett hur mycket bättre moder natur mår utan vår förstörelse. Så vi Veganer är väldigt tillfredsställda i skrivande stund- men nu finns det ännu en anledning- OATLY!

Det är nu det sker hörni! Jag sa det när jag först upptäckte Oatly- detta kommer bli stort. Välkänt för alla som öppnat mitt proppfulla kylskåp är att man möts av Oatly på alla hyllplan, i en kartong fylld med Havremjölk eller en mindre förpackning med mumsigt klet man har på mackan. I frysen kan man verkligen fynda! Inte minst typ den första goda glassen i mitt livs veganska historia.

Som ung och dum (haha) när jag inte var vegan vart jag inte heller glad för sötsaker. Var aldrig den ungen med kladd runt munnen, längst fram i fiskedammen eller hängandes på mamma i matbutiken innan vi kom till lördagsgodis-avdelningen. Nope. Var en billig jäkel som livnärde (rättelse: livnär) mig på popcorn. I skrivande stund äger jag två popcornmaskiner så det säger väl en del?

Popcorn åt sidan, Oatly har verkligen levererat med godsaker och inte minst denna glass som tillsammmans med Magnums veganska hit totalt golvat mig på nivåer jag aldrig mött. De är inte vidrigt söta, de är inte konstiga i smaken- de är rena guldklimparna. It's a good time to be vegan så att säga! Stackarna från förr i tiden som aldrig fick uppleva Oatly.

Update på mig: Det går fortfarande i rätt riktning och har redan mailat chefen min med en enda mening- "Jag planerar på att vara tillbaka på onsdag!". Kändes så bra att knappa in det på tangentbordet, känns mindre bra att svara på 931971 Covid-19 frågor väl på plats igen. I vilket falls om helst, är så redo för att ta över världen nu!

Inlägget är tyvärr inte i samarbete med Oatly, men å andra sidan kan ni förstå att jag genuint rekommenderar glassen då ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229