Ett skepp kommer lastat....


....med en update!

Igår var dagen proppad av to-do's men idag tänkte jag uppdatera er lite om vad som pågår. SNART kommer lite före/efter-bilder med ännu mer LGH-snack.

Ikväll fortsätter arbetet med lägisen och jag måste bara tillägga hur jäkla ballt det kommer bli väl när allt är klart. Jag trodde inte att jag skulle tycka om det bruna golvet- men det är ändå helt okej. Just nu i alla fall ;-)

Så, mitt i flytten har jag knäppt några bilder genom mobilen och ikväll tänkte jag knäppa en hel del bilder hur det ser ut i läggan i skrivande stund. Kul att följa processen tänker jag!
(Kommer också ett inlägg proppat med mina bästa flytt-tips!)

Så, vi hörs imorgon med en update och även en Spotify 2019 summering!
Ändå slutet på ett årtionde :')Dagens första mission var att ta ut Z på en sväng, det finns en så himla harmoni med att gå runt med honom skuttandes med en pinne i munnen- redo för att kastas så långt mina krafter kan med. Jag ser verkligen fram emot vårt nya liv ihop. Vi två mot världen <3

Vi tassade förbi änderna- mina high-key favvodjur. De är så söta att jag alltid måste stanna och glo... glo lagom tills Zippo blir ivrig för vi inte rör oss framåt...

Outfiten ovan är en klassisk flytt-outfit utöver valet av jacka kanske- nu skulle jag inte måla idag så att köra på en Hugo Boss jacka var lite 50/50 i smarthet- men ball look hade jag ;-)WOWOWOW vilka muskler jag fick jobba med igår när själva flyttdagen ägde rum. Vi använde en flyttfirma som underlättade de tunga lyften och vi kunde fokusera på alla kartonger och lättare möbler. Väl efter allt slit fixade jag pizza till trion som vi mumsade i oss innan det var dags för att packa upp lådor, måla och fixa min garderob. OVan kan ni se en liten tjuvtitt på min nya väggfärg i sovrummet! Jag och min migrän kommer verkligen älska det mörka nya temat.


Åhhh är det någon som älskar high-tech så är det absolut jag- så nu ska jag preppa hemmet rejält med massa grejer. Kommer nog bli ett separat inlägg om alla funktioner jag kommer installera i hemmet- men kortfattat rör det sig om hemmabiosystem, fjärrstyrda lampor, Google Home, övervakningssystem, fjärrstyrda gardiner och elektroniskt dörrlås.

Jag vill inte ha massa växter osv. hemma men OM mitt blivande sovrum tillåter hade jag kunnat tänka mig något i stil med ovanstående exempel. Typ vid varsin hörna? Ah jag vet inte, det blir mitt absolut sista tillskott i inredningsfasen isåfall. Vad tycker ni?


Gillar

Kommentarer