FIRST DAY OF SUMMER BREAK

Åh det känns så skönt att vakna upp i en rimlig tid, inte av ett alarm utan av mig själv!. Har varit lite skoltrött de senaste veckorna som bara har bestått av plugg och onödigt långa hålor. På helgerna hinner man ju inte ens komma hem på fredagen innan det är måndag igen.

Så det känns skönt att inte ha någon tid att passa alls under dagen utan kunna njuta av ett sommarlov och en ledig dag från jobbet, svårslaget! Igår skulle jag äta lunch med M, en tradition är en tradition, right? Men då hon ska på semester får det flyttas fram :( När hon kommer hem kan jag hursomhelst få chit-chatta med min bästis festis igen.

P.C bokade hotellet i Göteborg under veckan så jag behöver börja planera lite vad jag ska ha med mig, speciellt om vi ska gå på Liseberg då man måste vara riktigt smart med klädvalet, lär behöva något jag kan lägga mobilen i, så en kavaj är uteslutet såväl som vita byxor (tror dock inte vissa hade klagat när en tjej precis kommit ut från Colorado iklädd i vita byxor, eller en kille som har på sig en vit T shirt. om ni fattar vad jag menar).

Jag vet inte hur det är med er men jag kan bara inte förlita mig på att lämna mina värdesaker (mobilen) bredvid karusellen och tro att den är säker där, never! Väska och jacka låser man ju självfallet in men mobilen vill man ju gärna ha med för lite fotografering under dagens gång osv. Mitt klädval balanserar hursomhelst mellan en vit spets jumpsuit (den består av flera lager och därför kan den användas) eller svarta byxor och någon snygg blus, men någonstans ska man ju ha mobilen liksom, och en mobilväska trillar ju ut / blir stulet lätt. Har ni några tips?

Gillar

Kommentarer