Han överraskade mig med en resa!


Igår möttes jag av en glad sambo, jag hade ju bokat biobiljetter till oss inför fredagen så tänkte att det var därför. Oj vad fel jag hade. Men så satte han mig ner på soffkanten och förvandlades till en seriös sambo. Jag blev lite orolig, "har det hänt något?" men så droppar pågen istället att han har fixat resan till Amsterdam som vi försökt planera i ett tag nu! (Jag ska dessutom åka dit en gång till nu innan för att besöka mammsen i Delft hehe)

Jag har ju varit där tidigare i och med att mamma bor i Holland och i närheten av Amsterdam. Men jag och Fabian har inte varit på någon utlandsresa ihop innan vilket jag verkligen är taggad inför?!?! Idag är det 50 dagar kvar och mitt huvud har redan börjat packa och planera... Nyår tillsammans med mitt livs kärlek är allt jag behöver ha i huvudet just nu. ÅH.

Å andra sidan är jag inte den som taggar till inför semestrar (utom Indien, New York och Santorini, omg), Fabian tar ju priset för det. Men vår första utlandsresa ihop (dock åkte vi ju till Danmark innan vi ens var tillsammans?) är ju klart som korvspad att man taggar till inför. För att inte tala om London nästa år?!? Samt USA- vilket år!

Gillar

Kommentarer