Kika i min kamerarulle!

Är det ett sammanträffande att p3 musikdokumentär släpper ett avsnitt om Adele och jag, samma dag, checkar in på bloggen med ett ”Hello, it’s me” efter en veckas frånvaro? Aj dånt tink så. I vilket fall som helst, proppat med händelser har ersatt inläggen de senaste dagarna men det gav mig ju content till detta inlägget. Dessutom jobbar jag stenhårt med projektet till YouTube-kanalen. Något spännande hände ytterligare häromdan som rör Adoptionen- så håll utkik efter nästa video. Men först, en inblick i de senaste dagarna!


Midsommar kom och trots många om och men blev det firande. Är det något som varit stökigt i år är det verkligen denna dag. Inte för att det är någon speciell dag. Men för att jag inte igen ska blanda in mig i grupp-planeringar när risken finns att allt skiter sig. Men, tur var det i år för jag fick årets mysigaste midsommar med denna snäcka till bästis. Min golfpartner for lajvet.


Det har blivit en del solande och tidspenderande i naturen, allt mer tack vare Z. Men också nu när jag försöker få lite färg i ansiktet och jobba på D-vitaminerna (har grov brist för er som inte visste). Samtalade med min läkare senast igår faktiskt om att mina värden var snart halvvägs till godkänt :’)


Spanade efter duk och färg till tavlan min fantastiskt duktiga Viktoria ställer upp och målar åt mig. Vill ha en gigantisk duk i ovanstående gråa färgskalor med motiv som endast hennes kreativitet kan briljera med. Längtar så efter alla ”vart har du köpt din tavla?” och ”vad sjutton kostade den?” för att sedan stolt skryta om min fantastiska konstnär.


Johanna och Erik kom hem och bodde hos mig nu i några dagar vilket nog Zippo vart mest lycklig över. Vi har hunnit med mycket som picknicks, kub, grillande, kub och självklart en sushi-kväll.


Äntligen har jag kommit lite längre med lägenheten. Efter tårar, slit och uträkningar kom jag hem med ett sjutusan dyrt set med gardiner, skenor osv till vardagsrum och mitt sovrum. Slängde iväg en fråga om hjälp med montering (utöver det fantastiska stödet från mina 3-dagars-inneboende) och nog poppade det upp ett svar, 2, eller 3
😉 Har också fått sålt mitt jäkla matbord och dess stolar, så snart ska jag försöka bygga/få tag i något som ovanstående. Tror verkligen lägisen kommer bli så så så fin efteråt. Ett steg närmre en visning för er!

Sist men absolut inte minst i detta tok-sena-inlägg, Landskrona! Drog en lunch med kollegan i hamnen som jag förövrigt typ aldrig satt min fot i (utöver någon festival som tog pinsamt lång tid att komma ihåg). Blev mäktigt såld på kombon av salladen, utsikten, värmen och min goa kollega. Landskrona är rätt schysst ändå!

Låt er inte luras dock, till höger ser vi en solnedgång från en kväll från häromdagen när solnedgången var riktigt fin men precis som månen, inte vill samarbeta med kameran 😊😊:😊😊😊:.)😊

Gillar

Kommentarer