KÖPENHAMN FASHION WEEK!

Några street-style bilder från fashion week i Köpenhamn!
Ni hittar fler på
Vouge.com

Godmorgon fredag! Idag har jag massvis av saker på agendan, bland annat att fortsätta redigera alla bilder från min och Olivias fotografering- herregud så många bilder och wow vad bra dem är!

Innan jag tar tag i dagens måsten behöver jag få i mig en ingefära-shot följt av en smoothie, hoppas hoppas att pappa gjort en som står färdig i kylen! Igårkväll var jag bara med familjen, eftersom mamma flyttar snart står det längst upp på prio-listan. Typ. Drog också ut en sväng med Viktoria för att snacka om hennes nya liv när hon åker flyttar (!!) till huvudstaden och mina New York visioner för nästa år! Påminn mig att jag ska visa er vad hon gav mig i 19:årspresent- kan vara den finaste personliga present jag fått.

I alla fall, dagens måsten:
- Hitta en outfit inför kvällens bravader och morgondagens bravader, jag är i ett desperat behov av en tjocktröja som faktiskt är snygg, har typ inga eftersom jag aldrig varit sport-stil-tjej eller ens en tjej som gillar tjocktröjor...

-Gå igenom min mejl, finns så mycket som måste gås igenom och sorteras bort och läggas i mappar samt besvaras.. wiho

- Gråta över att ingen tänker följa med mig på en spontanresa till Asien för att se Ariana Grande. Dock har jag fått höra att hon kanske gör om de konserter som ställdes in i takt med attentatet i Manchester, och då är det ju ändå i Europa och då finns det ingen ursäkt- då SKA jag dit!

- Posta ett paket

- Träna

- Hjälpa mamma med packningen, snart kommer flyttfirman!

Gillar

Kommentarer

ZofieLovise
ZofieLovise,
Älskar att man blir så inspirerad när man ser bilder från fashion week! 😊
nouw.com/zofielovise
irmastenson
irmastenson,
Eller hur!!! Kramis! 🌸
nouw.com/irmastenson