LUCKA NUMMER 15 HOS NOUW!

Ni kan läsa hela reportaget från Nouw HÄR!

Tro mig, jag är gladare än vad jag ser ut att vara på bilden haha!

Godmorgon på er alla gamla som nya läsare! Så roligt att jag ska få representera lucka nummer 15 i Nouws julkalender. Ser så fram emot detta dygnet och vad som komma skall!

Mitt namn är alltså Irma Stenson och jag bor i Helsingborg, staden som har allt i en mindre skala och som alltid blåser. Här har jag vuxit upp och gått i skolan ända fram till studenten i somras, också känt som den bästa dagen i mitt liv. I skrivande stund jobbar jag och planerar att på lång sikt flytta till New York. När själva flytten går av stapeln är inte bestämt, men som det ser ut nu blir det 2018/2019. Jag ser så fram emot att plugga och leva där! Innan dess tänker jag resa runt i världen, se platser som Maldiverna, Afrika, Antarktis, mer av USA och upptäcka Australien! (P sherman 42 wallaby way Sydney är på min bucketlist. Ni som fattar, ni fattar!)

Jag satt nyss och tänkte på siffran 15 och dess innebörd för mig. När jag var femton bast gick jag i åttonde klass. Det var mitt 3:de år i den nya bostaden i stan. Jag minns hur arg jag var när mina föräldrar sa att vi skulle flytta från mitt bekväma område i Laröd-byn till stora stan. Det visade sig vara en av de bästa grejerna som hänt. Så när jag var 15 år började jag faktiskt tycka om livet i stan. Jag älskar att bo såhär centralt numera. Gångavstånd till shoppinggatorna (lite på gott och ont det där...),de bästa lunchplatserna och till stränderna! Dessutom har jag en utsikt över stan och över till Helsingör, Danmark, som verkligen är en huvudingrediens i receptet på mina lyckade balkonghäng på sommarkvällarna! År 2015 gick jag i första ring på gymnaiset där jag sedan fortsatte i tre år framåt, jag utvecklades otroligt mycket under den perioden och lärde mig mycket om mig själv.

Med andra ord har 15 inte haft någon tyngre innebörd för mig. Hur perfekt då 15 nu har en konkret innebörd för mig? Jag vill inte avslöja för mycket om vad ni kommer se här. Men jag tänkte inspirera er med tips på vego/veganska rätter för julbordet och dessutom publicera en outfitbild, eller två, kanske tre! Hoppas givetvis att ni fortsätter följa mig plus bloggisen även efter dessa 24 timmarna!

Gillar

Kommentarer

Vackravardag
Vackravardag,
irmastenson
irmastenson,
Tack snälla! Kramis ❤️
nouw.com/irmastenson
salmafjarrstrand
salmafjarrstrand,
hoppas du får en underbar helg❤️
nouw.com/salmafjarrstrand
irmastenson
irmastenson,
Tack detsamma du! Kramis❤️
nouw.com/irmastenson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229