” Men vackrast är du när jag blundar, för då får jag ha dig helt för mig själv"


Godmorgon vänner!
Kalendern visar 6 maj 2020, tror nog maj är den månad jag har mest koll på datumen av två anledningar- för halva min vänskapskrets fyller år (på fullaste allvar minst 1 födelsedagsprisse dagligen) plus att min kalender brukar vara smockfull denna månad. I och med den rådande Covid-19 situationen har det blivit lugnt på event fronten vilket gör att jag kan slappna av och fokusera på annat.

I maj ska jag ta upp löpningen igen inför loppet i September som till 50% kommer bli inställt (you heard it here first!), men oavsett vill jag komma igång med träningen igen. Vill slå personbästa på milen minst 2 gånger innan jag kan vara nöjd med 2020.

För övrigt? Ikväll ska jag och Calle jobba på några planer och imorgon väntar en sjukt viktig dag i mitt liv. Mer om det kommer, men det är något som kan bli början på mitt livs största resa. Who knows? Önskar er en fantastisk dag, imorgon tänkte jag svara på fler av era frågor till mig som är vegan, har gjort ett liknande inlägg förut och ni hittar den kategorin här.


"Du är så vacker i solskenet,
endast du kan skugga den starkaste sol,
inte är jag förvånad, för det är du.

Du är så vacker under stjärnorna,
bara du kan skina starkare
inte är jag förvånad, för det är du.

Men vackrast är du när jag blundar,
för då får jag ha dig helt för mig själv"

- November 2020 23:01 -

Gillar

Kommentarer

Felicia,
wow vilka fina bilder!
feliciahblogg.webblogg.se
irmastenson
irmastenson,
Men åh tack! ♥
nouw.com/irmastenson