Min stora nyhet: Jag ska börja med YouTube!

Ni hittar kanalen här


Men hörni jag är faktiskt lite nervös för att skriva ett blogginlägg. 4 real haha. Men eftersom ni läst rubriken kan jag lika bra gå rakt på sak- jag ska börja med YouTube! Detta kommer bli ett stort kapitel i mitt liv för någon som bloggat i nästan ett decennium, att få kommunicera med er på andra sätt än bara ord, speciellt i dessa tider. Men detta är också ett ganska livsviktigt projekt för mig och jag ska berätta varför i svaren nedan på frågeställningarna några av er kanske har redo i kommentarsfältet!


När släpper du din första video?

Det återstår för er att se för er del- så har du inte börjat följa kanalen är det hög tid att göra det nu!

Vad kommer vi se i din kanal?
Väldigt blandat material men jag kan säga direkt att jag inte är er lokala smink-guru, ni känner mig förhoppningsvis så bra nu att det inte kommer som en chock. Har gjort en bucketlist på saker vi ska kryssa av tillsammans på kanalen som jag är galet pepp på att visa er. Men, jag kommer utöva min passion för Storytelling i form av videor som kan handla om min passion för mode och att handla vintage.Glimtar från min vardag och givetvis massa massa goa klipp på Zippo som definitivt kommer bli stjärnan på kanalen haha...

Jag kommer också ha 2 serier. Den första kommer vara väldigt personlig då jag kommer ta itu med min adoption, vilket jag kommer berätta mer om för er innan det når YouTube.

Den andra serien kommer vara en av de viktigaste projekten för någon annan än mig själv- min kamp för djurens rätt. Kortfattat tänker jag verkligen slänga den största strålkastaren på sanningen bakom djurindustrin på sätt ni troligtvis inte är beredda på, men som mina ådror pumpat för i flera år när jag gjort denna planen. Tror inte ni förstår hu länge jag har jobbat på detta. Äntligen.

Men gjorde inte du YouTube innan?
Jo, typ 4-5 videor om jag minns rätt. Men det var verkligen ingenting för mig då, jag hade inte samma respekt för plattformen som jag har idag när jag verkligen förstår hur mycket jag kan göra med en kanal. Gjorde mest roliga videos, hauls och någon mysig vlogg med en av mina ex för sakens skull. Men det var inte jag. Så jag är riktigt glad för denna omstarten nu när jag känner mig mer än redo.

Kommer du göra covers?
Tog upp denna frågan då det var aktuellt sist jag gav mig på tuben. Helt ärligt? Det finns kanske redan en plan för det där ;-) Skriver ju som sagt mycket i dagsläget, så vem vet?

Vad gör att du sticker ut?
Främst mina 2 serier som gör mig unik för dess innehåll, det är i alla fall det jag vill satsa på och bli ihågkommen för om man får säga så?

Vad är ditt mål med YouTube?
1. Att vara en vattentät axel för alla adopterade där ute som sitter i samma jäkla båt.
2. Att sätta ett leende på någons läppar eller underhålla någon för en stund, eller två.
3. Att vara rösten för de röstlösa stackars djuren som aldrig gjort något för att förtjäna smärta.

Kommer du göra videos på svenska eller engelska?
Större delen kommer vara på svenska, men kan förbereda er redan nu på att det absolut kommer finnas plats för engelska inslag också!

Så sammanfattningsvis blir det massa skoj (haha några av sakerna är helt loco om jag ska vara helt ärlig), plats för världens största kärlek och inspiration för ämnen jag är passionerad för. Därav också mycket känslor och en emotionell resa för mig med de djupare serierna. Men jag hoppas att det är något ni vill följa- så in och prenumerera redan nu så missar du inget när kanalen väl drar igång! Ni hittar min kanal här!

Gillar

Kommentarer