MY WEEKEND

Fredag: Mys med P.C, stod (till er "förvånad") på schemat. Käkade med hans föräldrar innan vi begav oss med bil till Alexander och hans flickvän Isabelle. Där träffade vi även Alexanders bror Oliver och hans tjej Sabrina, härligt gäng hela högen. Vi beslöt oss för att avnjuta fredagen ihop med att hoppa in i Jacuzzin och stanna där i timmar med sällskap av varandra, Champagne av många slag och musik, det var galet underbart. Måste helt klart göras om! Jag och P.C drog hem vid 1 på natten och somnade kort därefter.

Lördag: Stack hem vid lunchtid då los padres hämtade mig, P.C skulle få besök av släkten i takt med lite födelsedagsfirande. Hursomhelst, vi åkte hem och jag packade upp mina saker, strax där efter stack jag och papi ut för att övningsköra, gick galant, as usual. (Tro mig, jag är en säker förare, köra bil är min kopp te 😉 )

Vilken "underbar" pojkvän jag har som drar paralleller mellan mig och småbarn på grund av min och hans åldersskillnad... oh how I love our inside jokes.😂

Lördag (fortsatt): Efter en lyckad övningskörning inväntade även vi gäster, vi fick besök från några goda vänner till familjen, under en trerätters meny diskuterade vi allt möjligt och det var väldigt trevligt, tills rollen som "barnvakt" åt dem små barnen kom. Kvällen slutade runt 12 och jag somnade direkt efter, sov som en stock. 
Söndag: Under hela dagen har jag städat samt rensat, pluggat och planerat lite inför mina justeringar för mitt rum. Ikväll ska jag däremot tända upp ljus och se på det allra sista avsnittet av Glee. Ha en skön Söndag mi gente, adios! :)

Gillar

Kommentarer