#nouw30daychallenge

Tröja från Tiger Of Sweden // Klackar från Deichman // Kjol från Tommy Hilfiger // Clutch från Primark // Kappa från Nelly

Hej, hallå och tjena! Jag är tillbaka från den mest behövliga pausen någonsin. På riktigt. Livet efter studenten är annorlunda, pressen och ångesten att ha en plan kom och träffade mig hårt. Jag blev verkligen riktigt nedstämd nu under hösten och vintern vilket ni troligtvis märkte i resultatet av mitt bloggande. Klart det var liv i bloggen men inläggen var inte top noch från mitt perspektiv. Mitt i allt gjorde Nouw mig till lucka nummer 15 i deras julkalender. En rejäl push upp igen.

Jag har verkligen tagit tag i mina tankar och känslor, krigar på så gott jag kan. Under min lediga tid har jag även tagit tag mer i träningen. Jag tränar numera varannan dag vilket ger resultat i mitt välmående.

När jag kikade in här häromdagen läste jag att Nouw kickar igång året med deras #nouw30daychallenge för andra året i rad. Jag tvekade inte en sekund på att köra! En tripp till finfina Paris och samtidigt utveckla sin blogg sitter ju inte fel!

Så i 30 dagars följd (givetvis efteråt också!) kommer jag uppgradera bloggen rejält. New year, new me är klyschigt som bara den, men faktumet att en logik gömmer sig bakom orden går inte att förneka. Jag tänker visa er en personligare sida av mig själv, släppa in er i min vardag och allt därtill. Jag vill inspirera er på olika plan, för sådant ligger mig så varmt om hjärtat. Nu kör vi, kramis!

Gillar

Kommentarer