PROCESSEN ÄR HALVA GREJEN

Min systers pojkvän ställde glatt upp på att göra drinkar i lördags och jag blev så mäktigt imponerad.
Visserligen är inte jag förtjust i alkohol men det finns ju alkoholfria drinkar ju? Exempelvis UF Företaget Brawe UF som jag bloggade om förra året. Sådant stödjer jag till hundra procent!

Godmorgon på er! I morse vaknade jag i rimlig tid för en gångs skull haha. Avskyr att vakna sent, även om jag bor bara någon minut från skolan är det fortfarande den psykiska stressen jag inte tolererar. Börjar bli bättre gällande mina sömnrutiner, skönt.

Jo, Ullared. Jag var rätt seg igår och behövde plugga direkt när jag kom hem och därför kände jag mest bara för att publicera några bilder från bilfärden och sedan presentera tävlingen, ser att fler anmäler sig! Superkul! Fortsätt så! Olivia hämtade mig runt 8:45 tiden igår för att sedan köra vidare och hämta upp Totta. Vi stannade inom Max för lite käk innan vi nådde destinationen.

Jag var ju där förra året och trodde därför att jag hade lite koll men oj vad dem hade gjort om! Några timmar senare var vi alla klara och redo för en hemfärd som bestod av massor av "Carpool Karaoke" med blandade låtar. Så mys! Nu sitter jag på min Entreprenörskapskurs, favoriten, och ska planera ett muntligt föredrag jag ska hålla i! Adios👣

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en grym dag!
nouw.com/alvaalarssoon