Q/A PT 3

Hur lång är du haha? Du ser rätt liten ut
En mer passande fråga hade varit "Hur kort är du?"​ haha
Men jag är hundrafemtioåtta centimeter (försökte få det att se långt ut)

Är du för eller emot Paradise hotel?
Jag är för Paradise Hotel, däremot inte det som sker inne i huset, men tankeställningen bakom programmet. 

Vrf valde du pc???
För att han är som pricken över i:et för mig. Han är inte bara det jag vill ha, utan det jag behöver. Han besvarar mina behov och ställer alltid upp för mig. Han är ärlig, social, romantisk och humoristisk. Personligen vill jag (som många andra också vill) ha en kille som tar hem mig för att träffa föräldrarna, inte sängen. Något jag också värderar högt är att båda ger & tar vilket jag och Philip gör i allra högsta grad. Vi har närbesläktade åsikter och värderingar men det finns ändå plats för olikheter vilket har sina fördelar. Trots att vi är mogna och seriösa (vilket jag också uppskattar i ett förhållande, att det inte bara är ensidigt), kan vi absolut ha kul, herregud ja. Han älskar också mat och tränar dessutom, jag finner det väldigt bra om en kille tränar och har koll på sin hälsa. 

När ska du börja med covers igen??
Jadu, har inget planerat för tillfället, men kommentera gärna förslag så ska jag överväga det! 

Har du ask?
Jag hade, har inte varit aktiv där på över 1 år, men du hittar min ask HÄR 

Du är riktigt mogen? Hur kommer det sig??
Tack. Tackar mina föräldrar för att jag blivit uppfostrad till att kunna ta hand om mig själv, ta egna beslut och inte behöva vara beroende av någon annan så att säga. Dem har lärt mig så mycket i livet, allt från hur man håller besticken korrekt, att man inte har rosa till rött till olika länders välfärd och regeringssystem. 

Tittar man på gamla bilder o nya på dig ser man att du gått ner i vikt, du var smal innan också så tro inte något illa om mig nuu, men tycker du inte att det börjar bli för mkt?
Självklart har jag också märkt det. Min kropp har förvisso alltid varit liten av den orsaken att jag inte väljer  de onyttiga alternativen. Jag tränar och äter bra och tack vare det håller jag mig i form. Jag anser absolut inte att jag skulle vara för smal, jag älskar min kropp precis som den är. 

Vad gillar Philip mest med dig?​
Frågade faktiskt honom, och nedan ser ni hans fina svar!

Gillar

Kommentarer