Så fyllde även jag 22!

Tänka sig. En födelsedag skulle behövas för att jag skulle lägga upp helg oredigerade bilder. 2020 hörrni, det är nu det blir av. Så, en vecka tillbaka plus några timmar framåt hittar ni mig på Via95 med far min. Iklädd i en klänning och helt nya sneakers var jag redo för en födelsedagshelg som skulle bli dunderkanon! Vi var båda eniga om två saker den fredagen- min nya golfhandske kommer jag briljera i samt att det var första-sista gången vi gick till Via95. Men jag fyllde 22 och solen sken som aldrig förr- så vi avnjöt en glass efteråt. Åh, Helsingborg gör sig som absolut bäst på sommaren. Lätt att säga med vilken stad som helst, men Helsingborg är något särskilt.

Så kom veckans sjätte dag på några snabba sömntimmar och jag mötte upp Filip för att ännu en gång ge oss ut på inrednings-jakt. Börjar bli en vecko-syssla för oss numera, men skojjigt är det. Vi lekte med tanken att dra upp till Ullared i framtiden (jag var väl lite mindre glad för det där...) och andra roliga sommarplaner. Filip fyller år dagen efter mig så det har alltid varit en rolig sak vi haft internt med varandra. Vi försöker alltid vara först med att gratulera den andre.

På aftonen hade jag planer med Victoria men vi fick skjuta på det. Istället? Meckade med lägisen och beställde hem den mest självklara måltiden- sushi. Hade synkat mitt HP-maraton perfekt så kvällen i ära hade jag sista filmen kvar innan den mysigaste natten på länge avslutade mitt liv som 21-åring helt perfekt.

Dagen med stort D kom. Det blev en lång sväng med Z som bjöd på sovmorgon. Därefter åt jag frulle mors dag i ära med huvudfiguren och min syrra. Massa skitsnack senare och flera samtal, sms och FaceTime-sessioner senare knackade det på dörren och Martina bjöd på årets leende. Vi fixade till oss och mötte efteråt upp Mikaela nere på YA-HA för årets goaste jäkla lunch. Maten. Tjejerna. Presenten. VÄDRET. Herregud allt var på min sida i söndags. Förstod noll haha.

Tack o hej sa vi till varandra och jag bar mig hemåt för att invänta en mini-picknick i trädgården med Victoria och Z. Vi skitsnackade och planerade vår tripp till stugan i sommar. Finns nog ingen jag hellre tar med dit som genuint kommer uppskatta den fantastiska naturen och stugan. Jag längtar på riktigt sönder.

Kvällsmaten med Emilia, Yara och Louise sket sig nästan när vårt bord krympte till 2. Men lika skoj hade jag med Emilia (plus hennes urgoa lillasyster) på Fria bad & bar som ligger på beachen. Jag kom hem sent och valde att skjuta på kvällen med Tanja. Vi tog istället en skön sushi-dejt på stranden i måndags vilket jag är så glad att vi bestämde oss för.

Vad jag fick i presenter osv är inget jag faktiskt bryr mig om att prata om för det är verkligen så oväsentlig egentligen. Inte för mig personligen, men jag tycker inte att det är fokuset. Men jag fick en superfin vas på lunchen och utöver det massa presentkort på inredning. Min kära vän Viktoria ska också måla en tavla åt mig som ska hänga ovanför min säng :’) Jag är bara så tacksam för människorna i mitt liv som alltid vill mitt bästa. Något jag kommer prata om djupare väldigt väldigt snart.

Så tack för alla gratulationer och uppvaktning <3

Gillar

Kommentarer