Så... Stockholm hände

20 dagar passerade som om ingenting.

20 dagar passerade så jäkla långsamt.

20 dagar passerade som om ingenting.

20 dagar passerade så jäkla långsamt.


I bilen körde jag 5 timmar, rensade tankarna och lät musiken stå för all underhållning.Tror jag hann med att ha både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest så som jag höll på. Kom upp till en välkänd famn, en halvkass serie på Netflix och världens godaste pannkakor

Jag har varit sämst på att fotografera, trots ny mobil. Har bokstavligen dessa två från middagsdejten med Emma (!!) och fikapausen med Thelma på Mr. Cake (sämsta stället i världshistorien för veganer).

Helgen kom och jag förflyttade mig till Viktorias och Hannas lya, ett hem med skratt och skitsnack. Avslutade veckan med en brunch och körde hem med ett leende på läpparna. Att köra bil långa sträckor är bland det mysigaste, måste ge mig själv att jag är en riktigt bra förare för min ålder. Måste också ge mig själv att "oj vad jag behövde denna veckan".

_________________________________

Vad har mer hänt?

- Ariana Grande har släppt årets FKN album. Mina öron och ögon gråter till POV. Jag tänker alltid på Zippo, haha jag så fort det kommer en djup låt. Men han är mitt livs kärlek.

- Jag har ny iPhone, eftersom jag har två telefoner är det cray att jag trots 2 år inte slagit ihop SIM-korten... vanesak?

- Jag har gått på juice/buljong/te-detox i 5 dagar vilket var helt sjukt. Jag rekommenderar er att åtminstone köra en söndags-detox (5 dagar är väldigt brutalt) för att rensa kroppen på skit.

- Jag har fått vänta. Vänta. Vänta. Det är så mycket väntande just nu och jag lovar att ni kommer förstå allt en dag. Men det är inte idag, och inte imorgon.

- Svängde inom en frisör i STHLM med hopp om att få liv i luggen igen, slutade med något i form av misär (:

- Jag följde en minst sagt intressant valvaka som jag dessutom la in någon slant på. Jag funderade verkligen på hur mitt liv i New York hade känts om jag bott där nu i dessa tider med val, pandemi och typ inbördeskrig.

- Jag har bokat mitt första gympass (d.v.s. pass-pass med instruktör) på evigheter. Spinning på fredag så börjar inte milt direkt. Men vill få in ett bättre flow och känns som att jag får gå utanför min comfort-zone och prova pass!

- Blivit av med min locktång? FÖRSTÅR NOLL detta är sedan typ juni.

_________________________________

Jag har en kväll att se fram emot, jag har en helg att se fram emot. Vi börjar där.

Gillar

Kommentarer