SÅ TOG HON ÄNTLIGEN STUDENTEN!


Först och främst- jag är helt emotionell på bilden ovan, var nog sekunder från att fälla en tår vilket är olikt mig som sällan gråter. Men ja, gråter jag så är jag väldigt berörd.

I alla fall- igår tog min fina kusin studenten. Det kändes i hela hjärtat när hon sprang ut, hennes ansiktsuttryck när hon såg sin skylt och alla oss i hennes närhet. Det finns inte många som får mig att må så bra som Filippa gör. Hon utstrålar sådan kärlek i allt hon gör- från hennes lugnande kramar till hennes noggrannhet i allt hon gör. Jag ser verkligen upp till din positivitet och hur du verkligen lever efter attraktionslagen.

Efter en rolig och känslosam student bilade vi hem från Värmland till Helsingborg där jag somnade i pojkvännens famn. Nu sitter jag på jobbet och räknar ner timmarna till jag kan köra härifrån och försöka hinna med så många studenter som möjligt. Har ofantligt med mottagningar att hinna med men får prioritera, dessutom bor alla på helt olika håll. Verkligen till min fördel :-)

Aja. Ni får önska mig lycka till så hörs vi imorgon! Till alla studenter: ha så jäkla roligt idag! Se till att njuta, dricka ordentligt med vatten (man behöver absolut inte dricka alkohol!) och äta bra med mat! "En sån chans får man bara en gång i livet" som en klok pojke sa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229