Saker jag är tacksam över, utöver alla PK svar


1. Att jag lever i en värld där kontaktlinser finns.
4 real.

2. Att jag varit uppväxt under internet-utvecklingen.
Jag fick min första mobil i 4:an, då fanns bara ett spel och absolut inget internet. Tackar
för att jag inte vuxit upp med en iPad i handen.

3. Att min mage åtminstone tåler pasta i en liten mängd. Helt okej att jag inte äter godis, snacks, läsk, glass, tårtor, kakor och allt det där. Men pasta är det viktigaste i matväg. Blev så rädd när jag började reagera dåligt på pasta också men hurra för bönpasta :')

4. Att jag har ett heltidsjobb och fast tjänst.
Fy för vad jag avskyr provanställning och att ständigt söka jobb. Har gjort det tillräckligt känns det som. Dessutom har jag turen att få arbeta på en bra arbetsplats där jag utvecklas och klättar upp i företaget.

5. Att The O.C har kommit till Viafree. So long social life!

6. Sällskapsspel. Hallå så skoj!! Min Jag längtar tills höstmyset när jag kan ha vänner över på spelkvällar med min eldstad i bakgrunden som värmer fint.

7. När man satsar på veganskt och inte vegetariskt i matbutiker. Haha vilken jäkla räkmacka vi veganer glider på asså. Kul att man vill köra grönt, men lika bra att göra rätt från början och göra veganskt ;-)


8. P3 musikdokumentär.
Jag längtar verkligen efter nästkommande avsnitt. Följer inte heller podden någonstans så jag vet aldrig i förväg nästa profil. Senast imorse lyssnade jag på avsnittet om Tove Lo som verkligen var spännande, visste inte ens hälften av hennes resa! Har typ bara lyssnat på de utländska musikerna som typ Kanye, Lana Del Rey och Adele men på sistone har jag gett mig på de om svenska artister som typ Oskar Linnros.

9. Kanye West - God is.
Älskar älskar älskar även om jag inte är troende för fem öre eller är ett fan av Kanye som person. Men musiken är helt jäkla magisk.

10. Lösa byxor. Haha men snälla jag är så less på tajta byxor, kanske för att min mage sväller upp av typ allt jag äter numera (Nej jag är inte gravid). Men det är så satans snyggt med svarta lösa byxor och en matchande kavaj. MUMS! Tror jag ska ha på mig det ikväll faktiskt!

11. Att det finns väckarklocka. Vad gjorde vi ens innan uppfinningen (som kom på 14/15-hundratalet) egentligen? Ingen vet. Alla undrar.

12. Femme fatale musiklistor. Jag blir sådan riktig powerkvinna av sådana låtar, speciellt min egna Spotifylista döpt till Irm The Sperm.

13. Att Stromae har lagt ut hela sin konsert på YouTube. Ni som skamset nog har missat kan se en av tidernas mest kreativa musiker här! Försöker åtminstone se den en myskväll varje år.

14. Att det finns massagekuddar. Att gå till massage i all ära, men med mitt behov hade jag ruinerat plånboken ganska fort då jag med kudden masserar nacke/rygg varje kväll. Ni hittar en liknande till den jag använder här!

Gillar

Kommentarer