Snapshots & livstecken!


Nä men se på fasen- jag lever!

Det känns lite risky att ta pauser här mitt i Corona-tider så bäst jag börjar knappa illa kvickt på tangenterna tänkte jag. Så, saker händer hela tiden, både på Corona-fronten men även i mitt lajv. Känner att vi får ta en liten update på det separat? Kanske även en Q/A?

I vilket fall som helst, nyss kommit hem från Götet för att fira min soon-to-be-27 syrra. Solen strålade längs med hela vägen upp och på G hem hann jag redigera ikapp lite snapshots från kamerarullen. Kika in vettja, imorgon hörs vi med ett veckoschema á la karantän-style!

Sidenote: Jag är satans aktiv numera på IG så ni hittar mig där @irmastenson

Detta var egentligen på G upp till Johanna & Eriks examensmiddag, men tänkte att det presenterade min dag ganska klockrent med tanke på att jag idag satt i samma situation fast med en stickad tröja och sköna jeans.

Johanna fick en superläcker vas från Klong vars design jag blev introducerad för ganska längesedan, rättare sagt min student och av min moster som är en fena på presenter! Då syrran dreglat lite väl över min vas och jag nästan fått dubbelkolla lager-skåpet efter hennes vistelse, tyckte jag att det satt fint med att ge henne en egen- dem måste ju fylla ut nya läggan med något!

Men hallå! I fredags fick jag feeling och gjorde inte bara veganska choklad-doppade jordgubbar MEN även hallon-sorbet! Pluspoäng!

Nu är jag faktiskt väldigt strikt med sovandet i sängen för fyrbenta kompisar, även för min vapendragare till hund. Men, om det är någon som längtar tills när jag ska tvätta lakanen är det absolut Z. För kvällen innan får man nämligen sprattla och gosa ner sig bland massvis av kuddar och eget täcke i mattes säng. Så tillsammans somnade vi och morgonen därpå var det bara att börja räkna ner från 14 igen....

Nu är det finito- efter tredje helgen i rad på kontoret kunde jag officiellt slappna av i lördags. Lagom tills jag nyss kommit hem och möttes av Filips invit till en catch up i hamnen. Ett klockrent ja plus två outfitbyten senare satt vi i solskenet och diskuterade allt från våra karriärer till faktumet att vi kommer bo någon gata ifrån varandra!!! :D

:') Någonstans mellan 09:42 - 11:34 knäppte jag denna goa bild på min lille bebbe. Vi drog ut på en klassisk söndagsrunda i solens finaste strålar OCH....

Det blev även lite bad.... för oss båda! Ah okej, jag och mitt kliniska jag (HBG hav i all ära, men plz båtarna kör precis utanför och aj dånt tink så med det smutsiga utsläppen) doppade bara fötterna. Men Z gick all in som vanligt- och precis som vanligt vart svansen nere i jordens botten när han blev intvingad i duschen väl när vi kom hem. Mitt hjärtegryn!

OKOK innan ni hoppar på mig- bilden är från i somras, JAG VET. Men då bruttorna är flera kontinenter ifrån varandra får detta duga. I alla fall, mitt i natten var det dags för att catcha upp med donnan med hjälp av teknologins under. Jag längtar så efter att krama om henne igen, nu hänger det bara på Corona sedan är hon hemma!

Nej, nu ska jag bänka mig framför veckans Modern Family!

Gillar

Kommentarer