SUMMERTIME BALL 2016

Den 11 Juni var det dags för den ikoniska summertime-ball som jag i flera år har viljat åka till, endast de hetaste kändisarna just nu uppträder med deras hitlåtar. Tillställningen äger rum i Wembley-stadium. Jag hade inte möjlighet i år för jag fick inte tag på biljetter i tid, förra året skulle jag resa iväg och för 2 år sedan var jag i New York. Men jag siktar på att åka nästa år, en studentpresent till mig själv typ. Jag måste dit, så enkelt är det. Nedan delade jag med mig av mina favoriter 😍  (Utan inbördes ordning) 

Förresten, hörde ni också att Zayn droppade ut i sista minuten? Perrie var ju också där så vem vet, han kanske inte ville se henne efter vad han gjort? Sedan kan det ju finnas andra anledningar också.

nick jonas

Detta var inte den enda låten han sjöng, han framträdde bland annat med "Close" och "Levels" men denna gick direkt hem i hjärtat på mig. Upplägget är sjukt bra i framträdet och när publiken sjunger åt honom i slutet + hans reaktion blir jag så emotionell. Åh Nick Jonas, du är fantastisk.

MIKE POSNER

ariana grande

VARFÖR. MISSADE. JAG. DETTA. ?!? FAN FAN FAN. Jag hade så gärna viljat sjunga med i dessa ovanstående låtar (och de andra hon uppträdde med) och se henne live, jag bara måste gå på någon av hennes framtida konserter. Ni vet ju hur mycket jag ser upp till Ariana med hennes veganism och att hon faktiskt är hundraprocentigt djurvän. Hennes röst är så bra och det råder ingen tvekan om varför hon är större än adjektivet själv. Visst har hon sina negativa sidor som jag absolut inte gillar, men åh vad fint hon sjunger, att jag inte fick uppleva detta liv.

CLEAN BANDIT & LOUISA JOHNSON

Jag.Älskar.Louisas.Kropp. Så nu har jag skrivit det. Hennes röst tillsammans med Clean Bandit är perfekt och hennes leende kan rädda liv. Så långt hon har kommit i karriären, såå kul!

MAJOR LAZER

"Watch Out For This" är en favvis för mig så nog biter det hårt i mig när jag ser på detta hemifrån och inte live. Jag vill se mer av Major Lazer, kanske borde kila till Tomorrowland?

zara larsson ft. mnek

Så mycket hon har vuxit på sistone, snacka om att Zara har satsat högt! Hon är så duktig och det är kul att se att hon försöker blanda sång & dans, mer tryck i framträdandet blir effekten! Superkul att det går så bra för henne! Kan vi passa på att tala om Zaras och MNEKs samspel? ÅH, POWER!

the vamps

Denna hade varit en av de låtar jag hade sett fram emot mest eftersom jag älskar låten. Dessvärre tyckte jag att sångaren var för flummig och fick lite för mycket fokus på sig, men åh vilken låt och vilken känsla!

llittle mix

Long time no see brudar, saknar era låtar. Förutom riktigt snygga outfits bjöd dem på otroligt mycket energi och som vanligt grymma vocals. Av alla deras framträdande denna gången tyckte jag mest om "Wings" för den är så ikonisk för dem och när hela publiken sjunger första versen åt dem kan jag inget annat än att le.

Gillar

Kommentarer