THE END OF ONE DIRECTION ?

Detta känns på något vänster som ett löjligt blogginlägg. Men eftersom jag, en gång i tiden var en hardcore-direktioner och ingen "carrot" som man kallar dem "falska fansen" för, kan jag inte hjälpa att bli berörd av det som pågår i skrivande stund.

Bandets konsert i Belfast har blivit inställd. Detta är deras första konsert någonsin, som dem ställer in. Vilket ger betydelse för hur seriös orsaken bör vara.

Eftersom dem uppträtt utan konstigheter trots sjukor, skador, personliga skäl och inte minst när Zayn, under mars månad, lämnade bandet, blir jag faktiskt lite kluven kring om detta är slutet eller inte.

Bandet ska ju (det är bekräftat) ta en paus efter deras pågående turné, hur länge är inte exakt men det lutar mot 1 år. Jag tycker verkligen att dem behöver och förtjänar en paus, herregud ja. Tänk er 5 år med allt dem gjort, så mycket dem har slitit. Det är ett under att dem ens har humöret uppe när dem knappt får pauser i deras högt intensiva och späckade schema.

Idag ska ett "statement" tas upp som bland annat ska förklara gårdagens bravader, men även vara viktigt för framtidens planer. Detta gör mig lite nervös faktiskt. Jag kan erkänna att det kommer nog fällas en tår eller två om det är något som exempelvis en paus. Tårarna lär vara en blandning av sorg och glädje. Men det är högst osannolikt att dem tar en paus i förväg när datumet redan är satt, dessutom med tanke på att bandet ska uppträda på Idolfinalen i Sverige som kommer.

Nej usch, nu vill jag faktist bara hem och lyssna igenom ALLA deras låtar, se deras video diariers och bara omfamna nostalgin. 2015 har verkligen varit det sämsta året för directioners. 😒

Gillar

Kommentarer

Matildasvensson
Matildasvensson,
Fin blogg:)
Har just nu en tävling på min blogg där du kan bli veckans blogg. För mer information kika in min blogg, hur du kan vara med att tävla!
nouw.com/matildasvensson
irmastenson
irmastenson,
Tack fina du 🌸
nouw.com/irmastenson