TISDAG & VECKANS PLANER

Hej på er! Idag har jag varit ledig och därför inte gjort mycket mer än att sova och köpa gran med Johanna. Runt 14 tiden kom Johannas kompis hit för att julbaka med henne och Erik. I samma veva kom Olivia också för att se på Julfilm och käka jul-godis med mig! Såå mysigt och väl behövligt!😍 Nedan ser ni lite outfit-bilder som Ivar och Sofia tagit från inspelningen ti Helgen följt av veckans planer!

Onsdag: Ska troligtvis bara spendera dagen till att pynta granen och sedan dra till skolan vid 14 tiden då jag endast har en lektion kvar av denna terminen!!! Hur sjukt?!? Efter skolan måste jag i alla fall ner på stan och fixa de sista julklapparna, haha alltid ute i sista minuten... Skämt o sido så ska vi ha ett julklappsspel med goda vänner och jag har inte riktigt tagit itu och fixat något. Senare på kvällen vankas julbord för Tropi-personalen! Åh det ska bli så trevligt, vår chef brukar också göra julklappsrim som baseras på oss anställda, är så nervös för min del då jag missade förra årets!!
Torsdag: Som vanligt är det en tillställning i aulan för hela skolan och innan den ska klassen träffas osv, ja ni förstår. Jag och Emma är dessutom ansvarige för musik-quizet... haha hur ska detta gå egentligen.. Efter skolan ska jag möta upp min saknade Thelmis för lite fika! Detta kommer tveklöst vara dagens höjdpunkt då vi inte träffats på ett tag :-(
Fredag: Dagen innan julafton har jag inte några planer för, och så är inte tanken heller. Det enda jag tänkte göra är att vara med familjen och se julkalendern!
Lördag: JULAFTON! Frukost på sängen från Julbocken, presenter i julstrumpan och en långpromenad! Julkalendern, Kalle Anka och vego-jul-bordet!😝
Söndag: På juldagen ska jag dra ut med ett gäng godingar! Mer än så är inte planerat faktiskt.

Gillar

Kommentarer