TORSDAG, BOKAD RESA & NYA SKOR

Hola mi gente, gud förlåååt för dagens uppdatering. Jag blev inringd tidigare till jobbet idag och därför hann jag varken fota eller blogga på morgonen. Men ojoj, gissa vem som var på Tropi idag? Mattias Andréasson! Snackade lite med honom, har träffat honom förut, och han var såå trevlig. Nog blev jag starstruck med tanke på att han är en stor del av min barndom. Aw.

Imorgon ska jag också jobba tidigt men jag har fixat inlägg för det, avskyr sega uppdateringar. Nåja. VI HAR BOKAT RESA! Vi kommer att åka till Malaga! Jag har faktiskt inte varit där såvitt jag vet, det har inte PC heller så det ska bli intressant att upptäcka något nytt! Köpte dessutom skorna som ni ser på bilderna här i detta inlägget, tanken är att de ska vara till resan då jag tvekar på om de håller mer än så haha! 

Ikväll skall jag bänka mig framför senaste avsnittet av PLL, tagga till inför att resa om 2 dagar och dessutom jobba rejält in i det sista! Åh vad skönt det ska bli att komma iväg, och vilka bilder & blogginlägg det kommer bli!! Vi hörs imorgon, natti!💙


PS: Glöm inte min tävling som är i form av frågestund här på bloggisen, ni hittar den HÄR

Gillar

Kommentarer