Touchdown Amsterdam!


Så landade vi i staden som förut var proppad av cyklister, marknader och någon slags känsla av vacay. Det var inte så när jag klev av planet i Amsterdam som istället ekade ganska tomt. Skönt, då kan jag på något vänster slappna av. Men det kliar i mig efter Z och våra soviskvällar tillsammans som slår allt annat i världen. Men snart så.

Hur gick det att flyga i dessa tider? Utmärkt. Jag, som inte är jätteglad för bakterier och människor som är för närgående, hoppas att vi tar med oss av dessa restriktioner i framtiden. Jag menar, vem vet egentligen vad Arne bär på eller vart Klara har haft händerna? Jag körde upp till Landvetter för att möta upp Johanna och sedan peppa för flyg till Amsterdam. För er som missat, bor vår mamma här tillsammans med hennes pojkvän. Denna gången vart det dessutom premiär för oss att se deras nyrenoverade hem.

Hur känns det åka i dessa tider? Helt ärligt? Aldrig känt mig så avstånds-enlig som idag. Förlåt men Helsingborg är katastrof och Skåne i sig är en av de värst drabbade i EU i rådande stund. Googlade om ni inte tror mig. Säger inte att resor är högt upp på listorna. Men ja, jag förstår båda sidor precis som jag står med varsin fot i båda parter.

Nu? Se klart semifinalen av The Bachelorette US. Ah jo jag vet... :):):)


Gillar

Kommentarer