Gå till ,[object Object]

VECKAN I BILDER & SVAR PÅ FRÅGOR

Hej på er, alltså fy skäms på mig för mitt bloggande idag, finner inga ord. Till mitt försvar har jag varit upptagen till max och därför blev det såhär. Ska bättra på det mi gente! Nåja, hoppas att allt är kanon med er! Ikväll ska jag på kräftskiva med jobbet,jag är peppad till max och kommer att ha kameran med mig för att leverera bilder till er imorgon (kommer hem sent inatt). Ni får helt enkelt följa mig på snap ikväll vilket ni absolut inte vill missa, där får ni också se en tjuvtitt på min outfit som går emot allt jag står för inom mode... blä! Lägg till mig där @ irmastenson , ciao😘

Alltså min lille snutte-vovve som tycker om mig så mycket

Varför satsar du inte på youtube?
Med anledning av att när ni tittar via bloggen på mina YT klipp får jag inte visningar tillskillnad från om ni skulle tittat direkt från YT. Dessutom vill jag satsa helt på bloggen innan jag ger mig ut på YT till 110%. I nuläget gör jag ju videor då & då så kika in på min kanal för
Varför slutade du lägga upp nedräkning på snapchat till din student? :O
Därför att de som följer mig på snap är en mix av mina vänner och mina bloggläsare (och sådana pervo-killar haha?!), och i takt med mitt nedräknings-tema har en del av mina vänner på så kort tid klagat (liv vissa har?) så jag lägger ut när det är lite intressantare siffror. Exempelvis inte ett hundratal följt av random med tiotal&ental såsom 165. Men något som också styr är hurvida snygg outfit jag har under dagen haha ;-)

Varför skriver du inte om att du börjar skolan i höst? 3:an å så?
Nog har jag faktiskt skrivit lite om det höhö. Men jag har inte alls varit pepp på att börja samma klass då jag inte trivs på min skola, alls. Det är som värsta "dagiset" (okej mer som 6:an - 7:an) , jag blir inte utmanad på högre nivåer som jag vill, jag får inte sikta högre än vad lärarna låter oss, jag lär mig inget nytt och allt är bara blä. Jag har dock otroligt mycket vänner på skolan som varje dag skämmer bort mig med massor av skratt, glädje och omtänksamhet, något jag aldrig kommer att ta för givet. Men studierna går före sådant, right?

Har du snapchat? Yes @irmastenson 🙏

Vilka serier följer du? Jag följer följande: 2 Broke girls, Awkward, Cougar Town, Castle, CSI Miami, Don't trust the bitch in apartment 23, Modern family, Pretty Little Liars, Castle, Solsidan (NÄR KOMMER DET EN NY SÄSONG?!?!) , Devious maids, The vampire diaries (Rip den serien numera..), New girl, The big bang theory, The originals, Under the dome och Fresh off the boat.

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Synd att det ska vara så med skolan! Varit likadant under alla år?😐
nouw.com/paulajacobsson