VECKANS PLANER

Godmorgon på er, en känslosam Irma checkar in. Sitter nu i klassrummet, har precis gjort ett prov och sitter nu och reflekterar lite. En av mina vänner berättade för mig om beskedet om när en närstående skulle gå bort- vilket är imorgon. Jag lider något ohört med min fina vän och ställde mig själv frågan hur jag skulle reagera på ett sådant besked. Ryser bara av tanken och blir så ledsen i hela kroppen. Usch. Jag är så tacksam för att jag inte mist någon närstående och fasar varje dag för det första beskedet. Hur hanterar man en sådan situation? En stor eloge till er som hanterar det och en bamsekram till er som går eller har gått igenom det <3

Foto: Emilian Jenrich

Måndag: Prov & plugg så fort jag har slutat. På eftermiddagen ska jag återigen prova balklänningar, håll tummarna för att jag hittar den rätta, plz. Efter balfixet väntar gymmet på mig, åh älskade boxning- vad jag har saknat dig.
Tisdag: Göteborg eller Båstad? Jag är ledig så funderar på att dra till Götet, isåfall drar jag redan på måndag-kväll men jag får se. Har lite plugg också och ska enligt planer träffa Jakob. men behöver verkligen komma härifrån känner jag.
Onsdag: Drar jag till Götet lär jag komma hem på Onsdag morgon innan skolan börjar klockan 10, mer än så har jag inte planerat in!
Torsdag: Jobba och sedan är jag planlös- gymmet? äta ute? Det återstår att
Fredag: Också jobb, så fort jag har slutat ska jag möta upp mina godingar från Laröd för fika! På kvällen blir det AW med Pappsen! Vilken mäktig fredag jag kommer ha!
Lördag: Jobbelijobb och på kvällen är jag planlös, Emma pratade om att gå ut men jag är inte alls pepp på det då jag ska jobba dagen efter ehe. Å andra sidan har jag eventuellt en annan sak inplanerad först... men det kan jag inte riktigt säga ännu😍
Söndag: Jobb. På kvällen vill jag bara ta det lugnt och mysa, kanske på bortaplan hehe?

Gillar

Kommentarer

Loveandtears_
Loveandtears_,
Ha en toppendag 🌞🌼🌿
nouw.com/loveandtears_
paulajacobsson
paulajacobsson,
Låter som en bra vecka det. Och sänder styrka till din kompis, det värsta som finns att bli av med nära personer <3
nouw.com/paulajacobsson
irmastenson
irmastenson,