VECKANS PLANER

OBS: BILDERNA ÄR I SAMARBETE MED CHIQUELLE

Tröja här // Jacka här // Skor här // Brillor här // Byxor här
#nouwoutfit #outfitoftheday

Måndag: Vaknade hos Walle då jag spenderade natten där. Skoldagen var kort och så fort jag kom hem gällde plugg. Hämtade ut mitt paket från Bubbleroom också som innehåller mina studentoutfits, det är inte långt kvar nu!!
Eftersom det vankas NP imorgon kommer kvällens fokus vara att öva in mitt tal så gott jag bara kan. Pricken över i:et att saker skiter sig med vårt studentflak nu, precis vad jag behövde nu...

Tisdag: Mitt sista Nationella Prov för gymnasiet ska checkas av, kommer verkligen kännas så konstigt! Ska även träffa efter det Jakob då det inte blev av i söndags! Sist men absolut inte minst ska jag planera Valborg också, det ska bli så kul!

Onsdag: Ut och springa direkt efter skolan och sedan fixa med studentflaket, kanon att allt skiter sig på den fronten nu ju!

Torsdag: Körlektion och Skype-möte, go kombo faktiskt! På kvällen ska jag bänka ner mig med popcorn framför Toppmäklarna- lätt veckans höjdpunkt.

Fredag: Tjejkväll och utgång hos Walle med Emma, långhelg ju!!! Frågan är om man ska köra på röda läppar? Hittade nämligen ett läppstift jag fick från Madlady för ett tag sedan som skriker efter mig, får suga på den karamellen lite!

Lördag: Jobbelijobb och träning, favvopasset väntar på mig- Boxning! På kvällen tänkte jag inte göra något särskilt och tror inte att jag lär planera in något heller mer än att se veckans Skam avsnitt och gosa ner mig under två täcken och ett kuddparadis!

Söndag: Jobb hela dagen sedan firas Valborg hemma hos mig med goa människor! Jag älskar ju att planera events och allt därtill så detta ska bli så roligt! Måste ju dock kamma hem en outfit till det redan nu så det får nog bli en sväng inom Väla helt enkelt!

Gillar

Kommentarer